Vaš posao - Naše IT rešenje

Info-Tours.NET

Šta je Info-Tours.NET?

Info-Tours.NET je pretraživač na Internetu, namenjen pružanju informacija o sveobuhvatnoj ponudi Srbije. Glavna namena i cilj je informisanje javnosti o svim aspektima i resursima privrednog, kulturnog i društvenog života. Zamišljen je kao jak pokretač i nosilac podizanja ukupnog kvaliteta u svim sferama. Portal zbog toga ima opšti i društveni značaj.

Domen WEB portala www.info-tours.net je ograničen isključivo na Srbiju, povezuje nekomercijalne i komercijalne informacije i omogućuje njihovo jednostavno pronalaženje na jednom mestu, kako bi se vreme pretraživanja smanjilo na najmanju meru.

Info-Tours.NET

Kako pronaći žejenu informaciju?

Unosom u polje "Pretraga" ključnih reči, fraze ili punog naziva, direktno se dobije željena destinacija. Ona je samostalna, ili prva u nizu povezanih, odnosno alternativnih.

Preko kategorija je drugi način brzog pronalaženja, u njima su grupisane vrste destinacija i podataka. Kategorije su medjusobno povezane i upućuju jedna na drugu, što omogućava maksimalno ubrzanje pretrage.

Pretraga na ITN        Jedna Stranica na ITN

Sadržaj podataka je univerzalan: tekstovi, slike, mape, dokumenti... i linkovi na druge informacije u okviru Portalu ili van njega.

Mogućnosti www.info-tours.net su na nivou svetskih pretraživaća slične namene prilagodjeni najnovijim standardima, visoke prohodnosti informacija.

Garancija kvaliteta su stručnjaci i kreativci sa ozbiljnom biografijom i referencama.