Vaš posao - Naše IT rešenje

Maloprodaja

Namena modula je automatizacija vodjenja prodavnice, automatsko štampanje fiskalnog računa na POS terminalu i skidanje sa stanja artikala u prodavnici.

Šta dobijate korišćenjem modula?

Modul pruža brz odgovor na upit kupca, rad sa upotrebom barkod skenera, biranjem šifre artikla iz liste ili preko naziva artikla, proveru trenutnog stanja u magacinu prodavnice i u drugim magacinima. Maloprodajna cena sadržaja korpe željene kupovine se automatski izračunava. Plaćanje računa može se prihvatiti putem gotovine, čeka ili kartica, uz automatsko štampanje fiskalnog računa na fiskalnom štampaču. Plaćanje i isporuka robe se može i odložiti generisanjem profakture.

Maloprodaja    Račun

Modul podržava rad u smenama, ažurira podatke u svom magacinu u jedinstvenoj bazi podataka Merlina, pa tako omogućava trenutno centralno očitavanje stanja magacina prodavnica. Daje liste dnevnih prometa, izdatih računa i izlaza iz magacina prodavnice, kao i mogućnost prikazivanja i storniranja nekog od ranije izdatih računa.

Povezanost sa drugim modulima

Modul je funkcionalno povezan sa modulima Poslovni adresar, Katalog proiuzvoda i Magacin, ali vrlo dobro radi u okruženju ostalih modula. Modul prate zajednički moduli IS Manager i Šifrarnici.